ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα και αναζητούνται άλλα δύο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα και αναζητούνται άλλα δύο

Σε άλλες δύο συλλήψεις, προχώρησε την Δευτέρα (1/7) η Αστυνομία, στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής και κλεπταποδοχής.

Με τις δύο νέες συλλήψεις, ο αριθμός των συλλήψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανεβαίνει στους τρεις, ενώ την ίδια στιγμή καταζητούνται άλλα δύο πρόσωπα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 25 Ιουνίου 2019, από ιδιοκτήτη εταιρίας στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την καταγγελία του, μεταξύ των ημερομηνιών 24 και 25 Ιουνίου 2019, άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της εν λόγω εταιρίας και έκλεψαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στις 27 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων της Αστυνομίας, για την εν λόγω υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 38χρονου κατοίκου Λεμεσού. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο κλαπέντες ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ο οποίος αναγνωρίστηκε και από τον παραπονούμενο.

Ο 38χρονος, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στις 28 Ιουνίου, παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φέρεται να προέκυψε ότι ο 38χρονος αγόρασε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή από δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 42 ετών. Εναντίον των δύο προσώπων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, ωστόσο αφού αναζητήθηκαν δεν εντοπίστηκαν και καταζητούνται.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 27χρονου κατοίκου Λεμεσού. Την Δευτέρα (1/7) διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ο δεύτερος κλοπιμαίος υπολογιστής.

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Αργότερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Από περαιτέρω διερεύνηση, φαίνεται να προκύπτει ότι ο 27χρονος, αγόρασε τον εν λόγω υπολογιστή από 17χρονο κάτοικο Λεμεσού. Εναντίον του 17χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top