Αναθεωρούν το νόμο – «Ανάσα» για τους εγκλωβισμένους αγοραστές

Αναθεωρούν το νόμο – «Ανάσα» για τους εγκλωβισμένους αγοραστές

Νέα αναθεωρημένη πρόταση νόμου για την επίλυση των προβλημάτων των εγκλωβισμένων αγοραστών θα παρουσιαστεί στην ερχόμενη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών.

Στη σημερινή συνεδρία, παρουσία του Διευθυντή του Τμήματος Κτηματολογίου, συνεχίστηκε η κατ’ άρθρο συζήτηση της πρότασης νόμου και συμφωνήθηκαν όπως γίνουν επιπλέον αλλαγές στη διατύπωση του κειμένου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE