Παραιτήθηκε από την Προεδρία της ΑΗΚ η Έμιλυ Γιολίτη

Παραιτήθηκε από την Προεδρία της ΑΗΚ η Έμιλυ Γιολίτη

Την παραίτησή της έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης της, την Τετάρτη (3/7). 

Σύμφωνα με την Έμιλυ Γιολίτη, η οποία κατείχε την Προεδρία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, αποχωρεί από την θέση της υποβάλλοντας την παραίτησή της, την οποία και έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τετάρτη (3/7).

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, η ίδια αναφέρει ότι:

«Με ευθύνη και συνέπεια στις αρχές χρηστής διοίκησης, έλαβα την απόφαση παραίτησης από την Προεδρία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου. Η απόφαση αυτή είναι επακόλουθο της σημερινής ενημέρωσής μου για θέμα ασυμβίβαστου από την Επιτροπή Διερεύνησης Ασυμβίβαστου.

Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμά της σε συνέχεια επιστολής που αυτοβούλως της παρέδωσα τον Ιανουάριο 2019, με την ανάληψη των καθηκόντων μου, κοινοποιώντας ταυτόχρονα και τον Γενικό Ελεγκτή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής, τη Διεύθυνση και τους Εργαζόμενους για την άριστη συνεργασία. Εύχομαι δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελούν, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της ΑΗΚ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE