Στην θεομηνία της Χαλκιδικής η Σίσυ Χριστίδου με τα παιδιά – «Βοήθεια…» – VIDEO

Στην θεομηνία της Χαλκιδικής η Σίσυ Χριστίδου με τα παιδιά – «Βοήθεια…» – VIDEO

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εδώ και μέρες στην Χαλκιδική, εκεί όπου οι γονείς της έχουν εξοχικό.

Η παρουσιάστρια δημοσίευε βιντεάκια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα οποία έδειχναν την σφοδρή κακοκαιρία στην Χαλκιδική!

Μάλιστα, σε βίντεο αναφέρει ότι έχουν διακοπή ρεύματος σε όλο τον οικισμό λόγω της κακοκαιρίας. «Όλος ο οικισμός είναι χωρίς ρεύμα, στείλτε βοήθεια…» είπε!

Σε άλλο βίντεο, ακούγεται η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου να λέει: «Επικρατεί χάος», ενώ ένας από τους γιους της ακούγεται να μιλά στο τηλέφωνο στον μπαμπά του, τον Θοδωρή Μαραντίνη και να του περιγράφει τι συμβαίνει!

Δείτε πιο κάτω τα βίντεο που ανέρτησε η παρουσιάστρια:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE