ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Μα ήνταν που εν να μάθεις, αφού λίο πολλά ξέρεις» - Αναμένει την πλήρη διερεύνηση ο αδελφός της 26χρονης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Μα ήνταν που εν να μάθεις, αφού λίο πολλά ξέρεις» - Αναμένει την πλήρη διερεύνηση ο αδελφός της 26χρονης

Απαντήσεις και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης σχετικά με τον θάνατο της αδελφής του που προκάλεσε 35χρονος, πρώην σύντροφό της, αναμένει ο αδελφός της 26χρονης Σοφίας.

Ο αδελφός της αδικοχαμένης, Χρίστος, σε μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα προς τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η εν λόγω ανάρτηση κάνει λόγο, πέραν της αναμονής της οικογενείας για πληροφόρηση από την Αστυνομία, η οποία θα κληθεί να διεξάγει την σωστή και ολοκληρωμένη διερεύνηση της υπόθεσης, και σε τυχόν ευθύνες ή και παραλήψεις από άλλες υπηρεσίες ή τμήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Αναμένω δηλαδή να δω εάν η διερεύνηση επεκταθεί και πέραν των όσων έλαβαν χώρα μεταξύ της αδερφής μου και του 35χρονου τις πρώτες ώρες της 29ης Ιουνίου και αναζητηθούν τυχόν ευθύνες ή/και παραλήψεις από άλλες υπηρεσίες ή τμήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας», αναφέρει ο αδελφός της Σοφίας.

Ευθύνες τις οποίες σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα πολύ ορθά και αποδεδειγμένα στηρίξαμε μετά από πληροφορίες της σελίδας μας για παραλήψεις από πλευράς της Αστυνομίας σε σχέση με τον 35χρονο και το «θέμα λήξαν».

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία που έχει στην κατοχή του το ThemaOnline, ο 35χρονος είχε εγκαταλείψει και πάλι την οικία του προειδοποιώντας συγγενικό του πρόσωπο ότι επρόκειτο να θέσει τέρμα στη ζωή του λόγω ερωτικής απογοήτευσης (κάτι το οποίο ήταν εις γνώσιν της Αστυνομίας).

Όταν ο 35χρονος επέστρεψε στο σπίτι, ο πατέρας ενημέρωσε πως ο γιος του επέστρεψε σπίτι, είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν χρειάζεται η ανάμειξη της Αστυνομίας πλέον, κάτι που εν τέλει έγινε. Η Αστυνομία θεώρησε την υπόθεση ως «λήξαν».

«Πάντως, αναμένω να δω κατά πόσο η διερεύνηση της υπόθεσης θα επεκταθεί σε γεγονότα και πληροφορίες, τις οποίες είτε έδωσα εγώ ο ίδιος, είτε γνωρίζω ότι έδωσαν πρόσωπα σε κατάθεση τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η πληροφορίες που κατέχει η οικογένεια σχετικά με την υπόθεση στηρίζονται σε δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης και σε ότι κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι ίδιοι από τρίτα και τέταρτα πρόσωπα.

«Μα ήνταν που εν να μάθεις, αφού λίο πολλά ξέρεις ήνταμπου έγινε»

Σε συνομιλία του εν λόγω αδελφού με αστυνομικό ο οποίος εμπλέκεται στην διερεύνηση της υπόθεσης, φαίνεται να λέχθηκε η πιο πάνω φράση, όταν ο αδελφός της Σοφίας θέλησε να ρωτήσει τι γίνεται με την διερεύνηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο και μετά από πληροφόρησή του, σε περίπου 2-3 μήνες και όταν η υπόθεση φθάσει στον θανατικό ανακριτή, τότε η οικογένεια ελπίζει να λάβει τις απαντήσεις που δικαιολογημένα αναζητεί

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top