LIFESTYLE

Οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου που σχολιάστηκαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου που σχολιάστηκαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια τραγουδίστρια διανύει μία από τις ομορφότερες περιούδους στη ζωή της αφού όπως και η ίδια παραδέχθηκε, έχει βρει τον έρωτά της. 

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία είναι πλέον σε σχέση με το γνωστό μοντέλο, Δημήτρη Ταταράκη, με τον οποία οι φήμες είχαν ξεκινήσει πριν από πολύ καιρό μιας και κανείς δεν πίστευε στην «φιλία» ανάμεσά τους. 

Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε για πρώτη φορά στη νέα της σχέση και είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον άνθρωπό μου συναντηθήκαμε τυχαία σε κοινή παρέα. Είμαστε στην πολύ αρχή της σχέσης μας. Δεν βιάζομαι να κάνω πράγματα. Φτάνει που είμαι καλά. Δεν χρειάζεται να το αναλύω. Αν είσαι καλά, δεν χρειάζεται να το ψάχνεις. Μπήκε πολύ ξαφνικά στη ζωή μου και είμαστε πολύ καλά. Είμαστε μόλις ένα μήνα μαζί. Ήταν πολύ απρόσμενο. Είναι πολύ σημαντικό αυτός που έχεις δίπλα σου να σε επηρεάζει θετικά. Για εμένα δεν είναι μόνο σύντροφος, θα μπορούσε άνετα να είναι και ένας πολύ καλός φίλος. Έχουμε μια πολύ cool σχέση».

Να σημειώσουμε ότι μετά την εν λόγω συνέντευξη, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για το ζευγάρι, τα οποία κάνουν λόγο για μία σχέση η οποία ήταν εξαρχής ξεκάθαρη, παρά την επιθυμία του ζευγαριού για «κρυφτούλι». 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top