ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Περιέγραψε καρέ – καρέ την μοιραία μέρα η Σιαμς - «Είσαι με έναν φονιά»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Περιέγραψε καρέ – καρέ την μοιραία μέρα η Σιαμς - «Είσαι με έναν φονιά»

Πέραν των όσων συνέβησαν το διάστημα πριν τον διπλό φόνο στην οδό Ζαλόγγου, η Σάρα Σιαμς, στην κατάθεσή ως μάρτυρας κατηγορίας, περιέγραψε την μοιραία μέρα και «έδωσε» τον Τζιωνή, ως τον δολοφόνο.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Συγκεκριμένα, η Σάρα, αφού άφησε να νοηθεί ότι ο Μάριος Χατζηξενοφώντος γνώριζε καλά που πήγαιναν και ότι σκοπός ήταν η ληστεία, στην συνέχεια περιέγραψε όσα γεγονότα ήξερα, και ό,τι της είπε μετά την διάπραξη του εγκλήματος, ο Λοΐζος Τζιωνής.

Η μάρτυρας, αναφέρθηκε αρχικά στα όσα γίνονταν πριν φύγουν από το σπίτι οι τέσσερις τους, όπου ο Μάριος δεν διαφώνησε στο να πάει μαζί με τον Τζιωνή στο σπίτι των Χατζηγεωργίου, ενώ ο Λευτέρης δεν ήθελε. Ο Μάριος μάλιστα, σύμφωνα με την Σάρα, ανυπομονούσε…

Η Σάρα με τον Λευτέρη, δεν πήγαν μαζί τους, αλλά επέβαιναν σε άλλο όχημα. Κάποια στιγμή, όπως περιέγραψε η Σάρα, τους τηλεφώνησε ο Τζιωνής και τους είπε «έκαμα το» και τους είπε να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι!

Όταν επέστρεψε και ο Τζιωνής στο σπίτι, ρωτούσε και τους δύο «αν το έκαμα εν να φύεις;» με την Σάρα και τον Λευτέρη να του απαντούν αρνητικά.

Στην συνέχεια η Σάρα, είπε πως ο Τζιωνής άρχισε να βγάζει πράγματα από τα ρούχα του (σ.σ. μαχαίρι, σπαθί κ.α) και να τα πετά σε μια λεκάνη.

Μετά, ο Τζιωνής είπε στην Σάρα και στον Λευτέρη, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, να πάνε στο σπίτι στην οδό Ζαλόγγου να δουν αν συνέβαινε κάτι, με τους δύο να συμφωνούν να του πουν ψέματα ότι πήγαν και δεν είδαν οτιδήποτε.

Μάλιστα, ο Τζιωνής φέρεται να είπε στην Σάρα να φτιάξει ένα σάντουιτς για να το πάρει στον γιο των θυμάτων και ξεκίνησαν μαζί με τον Λευτέρη, και οι τρεις να πηγαίνουν προς το σπίτι στον Στρόβολο, μέχρι που είδαν ένα περιπολικό και άλλαξαν πορεία.

Ο Τζιωνής είπε στην Σάρα «εν εν τίποτε, είσαι με έναν φονιά». Η 22χρονη τότε του είπε ότι αν της το έλεγε πιο νωρίς, θα έμενε σπίτι.

Στην συνέχεια, αφού βρίσκονταν στον δρόμο, ο Τζιωνής άνοιξε το παράθυρο του οχήματος και πέταξε την θήκη του σπαθιού, ενώ ζήτησε και από την Σάρα να βγάλει την κάρτα του κινητού της και να την κρούσει.

«Πάνω του ο Τζιωνής, είχε δύο πληγές, στην πλάτη και στο γόνατο» ανέφερε επίσης η Σάρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top