ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απίστευτες ατάκες καταλογίζουν στον Τζιωνή – «Τελικά εν πανεύκολο να σκοτώσεις, εν όπως τα έργα»

Απίστευτες ατάκες καταλογίζουν στον Τζιωνή – «Τελικά εν πανεύκολο να σκοτώσεις, εν όπως τα έργα»

Αδίστακτος και αμετανόητος, φαίνεται να έδειχνε ο Λοΐζος Τζιωνής μετά την διάπραξη των δύο φόνων, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Σάρα Σιαμς στην κατάθεσή της, ενώπιον Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου από την μάρτυρα κατηγορίας πλέον, Σάρα Σιαμς, όταν βρήκε την ευκαιρία, ρώτησε τον Τζιωνή αν σχεδίαζε από πριν την ληστεία με τον 33χρονο να της αναφέρει πως το έκανε πριν ένα μήνα, ενώ όταν τον ρώτησε αν σχεδίαζε και να σκοτώσει το ζεύγος, αυτός κούνησε το κεφάλι του.

«Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα αυτής της λεπτομέρειας παρά μόνο όταν την είπα στην κα. Πωλίνα (σ.σ. Κατηγορούσα Αρχή) και είδα την αντίδραση της» είπε η Σάρα και συνέχισε λέγοντας ότι ο Τζιωνής της είπε πως ξεπέρασε τους φόβους του με το να σκοτώσει εκείνα τα δύο πρόσωπα.

«Πλέον δεν φοάτε κανένα τζιαι τίποτε» είπε επίσης η Σάρα, ότι της ανέφερε ο Τζιωνής και ότι, αν χρειαστεί να ξανασκοτώσει, θα ξανασκοτώσει.

Ο Λευτέρης Σολωμού, είπε στην Σάρα ότι ο Τζιωνής μιλούσε με ενθουσιασμό για αυτά που έπραξε: «Έλεε του τελικά εν πανεύκολο κάποιος να σκοτώσει εν όπως τα εργα» ανέφερε η Σάρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top