«Καρφωμένο» στο πάτωμα το βλέμμα του Τζιωνή – Η στάση των κατηγορούμενων όσο καταθέτει η Σάρα

«Καρφωμένο» στο πάτωμα το βλέμμα του Τζιωνή – Η στάση των κατηγορούμενων όσο καταθέτει η Σάρα

Ενδιαφέρον προκάλεσαν οι στάσεις των τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση του διπλού φονικού, κατά την διάρκεια της κατάθεσης της Σάρας Σιαμς, η οποία πλέον βρίσκεται στην άλλη πλευρά…

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Η Σιαμς, θυμίζουμε ότι βρισκόταν και αυτή στην θέση του κατηγορούμενου, ωστόσο μετά την αλλαγή απάντησης στις κατηγορίες, έγινε μάρτυρας κατηγορίας και την Δευτέρα (15/7) κατέθεσε για πρώτη φορά ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Ο Λευτέρης Σολωμού, ετεροθαλής αδελφός του Λοΐζου Τζιωνή, βασικού ύποπτου για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2018, μετά από διάλειμμα που έγινε στην διαδικασία της Δευτέρας (15/7) ζήτησε να αλλάξει και αυτός απάντηση σε κάποιες κατηγορίες, ενώ απαλλάχθηκε από αυτές των φόνων. Στην συνέχεια, ζήτησε να αποχωρήσει γιατί κουράστηκε ψυχολογικά, όπως είπε, να παρακολουθεί την διαδικασία.

Σημειώνεται ότι πλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει μάρτυρας κατηγορίας και ο Λευτέρης Σολωμού, αν το επιθυμεί και ο ίδιος. 

Ο Λοΐζος Τζιωνής, καθ’ όλη την διάρκεια που κατέθετε η Σάρα Σιαμς, είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι του και το βλέμμα «καρφωμένο» στο πάτωμα.

Από την άλλη, ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, ο τελευταίος κατηγορούμενος, παρακολουθούσε την διαδικασία κοιτάζοντας και την Σάρα, ενώ έριχνε ματιές και σε πρόσωπα της οικογένειάς του, που βρίσκονταν εντός της αίθουσας του Κακουργιοδικείου.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη. Η ενημέρωση πραγματοποιείται στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, με δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και παρουσίαση των ευρημάτων από τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Βύρωνα Βύρωνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE