ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: Λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έκθεση -«Το θύμα είχε εκδορές…»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: Λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έκθεση -«Το θύμα είχε εκδορές…»

12:51 - Λεπτομέρειες σε σχέση με την έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη 19χρονη Βρετανίδα, η οποία κατήγγειλε βιασμό της από 12 άτομα, είδε το φως της δημοσιότητας.

«Το θύμα είχε εκδορές στα κάτω άκρα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, οι εκδορές είναι αποτέλεσμα τραύματος», φέρεται να έγραψε στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Τα πιο πάνω αναφέρθηκαν στη δικαστική διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου που είναι σε εξέλιξη και στην οποία εξετάζεται το αίτημα προσωποκράτησης των 12 υπόπτων ισραηλινών.

Στη διαδικασία αναφέρθηκε ακόμη ότι η 19χρονη είχε γνωρίσει έναν από τους ύποπτους τρεις ημέρες πριν από την φερόμενη επίθεση και είχαν σεξουαλική επαφή σε αρκετές περιπτώσεις.

Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/07) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η 19χρονη.

Η υπόθεση παρουσιάζει διεθνές ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, δημοσιογράφοι από το Ισραήλ, αλλά και συνάδελφος για λογαριασμό του BBC.

Η δικαστική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η 19χρονη φέρεται να είχε συμφωνήσει με νεαρό ισραηλινό να μεταβεί στο δωμάτιό της στις 03:00 τα ξημερώματα. Το φερόμενο θύμα υποστήριξε ότι μόλις άνοιξε, 11 άλλοι έφηβοι εισήλθαν στο δωμάτιό της και την βίασαν.

Ο δικηγόρος Νιρ Γέσλοβιτς που εκπροσωπεί δυο εκ των υπόπτων είπε πως 9 από τους 12 αρνούνται ότι είχαν οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την 19χρονη.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι μόνο τρεις από τους υπόπτους παραδέχθηκαν ότι έκαναν σεξ με την Βρετανίδα και πως αυτό έγινε με τη συγκατάθεσή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top