Διαμαρτυρία ΟΕΛΜΕΚ για μεταθέσεις Διευθυντών Σχολείων Μ. Εκπαίδευσης

Διαμαρτυρία ΟΕΛΜΕΚ για μεταθέσεις Διευθυντών Σχολείων Μ. Εκπαίδευσης

Τη διαμαρτυρία της για τις μεταθέσεις Διευθυντών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης που δημοσιεύτηκαν την Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, από την ΕΕΥ, εκφράζει, σε ανακοίνωσή της, η ΟΕΛΜΕΚ.

 
«Η ευνοιοκρατική μεταχείριση που έτυχαν συγκεκριμένοι Διευθυντές, μαζί με την ταυτόχρονη θυματοποίηση άλλων Διευθυντών, πλήττουν την αξιοπιστία του ανεξάρτητου θεσμού της ΕΕΥ και δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων», προσθέτει.
 
Η ΟΕΛΜΕΚ καλεί την ΕΕΥ να εφαρμόζει τις πρόνοιες της νομοθεσίας γενικά για τις μεταθέσεις, ώστε να αποφεύγονται ενέργειες που προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE