ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ο Κετσπάγια μετά την ήττα – Τι είπε για επόμενη μεταγραφή και για την «καυτή» αρχή του πρωταθλήματος

Τι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ο Κετσπάγια μετά την ήττα – Τι είπε για επόμενη μεταγραφή και για την «καυτή» αρχή του πρωταθλήματος

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, με το πέρας του φιλικού αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Εξελσιόρ, παραχώρησε δηλώσεις στην τηλεοπτική πλατφόρμα της Cablenet, όπου μετέδιδε ζωντανά το παιχνίδι.

Διαβάστε: 

Ήττα από την Εξελσιόρ για την «Κυρία» του Κετσπάγια

Αρχικά ο Γεωργιανός κόουτς είπε: «Ξεκινήσαμε εδώ και 1 μήνα την προετοιμασία μας. Παίξαμε αρκετά παιχνίδια, παίξαμε καλά σήμερα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεχόμαστε όμως εύκολα γκολ. Κάναμε λάθη, αυτά πρέπει να βελτιώσουμε. Όλοι δουλεύουν σκληρά. Σιγά σιγά φτιάχνουμε όμως την ομάδα που θέλουμε, φτιάχνουμε αρκετές ευκαιρίες. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό να το αξιοποιούμε. Θέλουμε να προσθέσουμε στο ρόστερ κι άλλους δυο ποδοσφαιριστές και θα δούμε στη συνέχεια σε ποιες θέσεις. Δεν έχουμε παράπονα από τους παίκτες μας. Όλοι δούλεψαν σκληρά. Δουλέψουμε σωστά. Μας αρέσει το παιχνίδι όπως το παίζουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Παίξαμε πολύ καλά και σήμερα. Αυτό που έχει για σημασία για εμάς, είναι ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Μεσοαμυντικά είμαστε πάρα πολύ καλά. Θέλουμε περισσότερη ποιότητα μπροστά».

Εάν είναι στο ψάξιμο για επιθετικό απάντησε «Έχουμε ένα μήνα ακόμα, έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας και πρέπει να τα μεγαλώσουμε. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε πρόβλημα στην επίθεση. Πρέπει να δουλέψουμε στο finish. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας».

Το ότι η σεζόν ξεκινάει με δύσκολα παιχνίδια σχολίασε «Δεν με ενδιαφέρει πως θα ξεκινήσω αλλά πως θα τελειώσω. Μπορεί να είναι καλύτερα για εμάς που παίζουμε με ομάδες που έχουν περισσότερες βλέψεις. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που από την αρχή θα παλέψει αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top