ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δέχθηκε τριάρα αν και ισοφάρισε με Κύπριο βασικό της παίκτη

Δέχθηκε τριάρα αν και ισοφάρισε με Κύπριο βασικό της παίκτη

Φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου από την Ξάνθη στη Βουλγαρία, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους οι δύο ομάδες.

Η ΕΝΠ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Πέτρου, Αμπαρτζουμιάν, Μουλαζίμη, Κυριάκου, Βαλλιάνο, Μαϊσουράντζε, Κουμής, Ουντόζι, Θεοδώρου, Ρουσιάς και Στεπάνιακ. Το γκολ των «βυσσινί» σημείωσε ο Μουλαζίμης.

Το ρεπορτάζ του αγώνα μέσα από την ιστοσελίδα sport-fm.gr αναφέρει τα εξής:

«Στο δεύτερο αγώνα προετοιμασίας που έδωσε στο Πράβετς της Βουλγαρίας, η Ξάνθη επικράτησε το Σάββατο το απόγευμα με 3-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τον Χρήστο Λισγάρα να σημειώνει τα δύο γκολ της ομάδας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές της θρακιώτικης ομάδας και να βγάλει τα συμπεράσματά του, σε μία απαιτητική ημέρα καθώς το πρωινό της ίδιας μέρας υπήρχε προπόνηση.

Μετά από μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με καλό ρυθμό, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Στάρτζεον στο 7’ και Λισγάρα στο 44? και στο 51?. Ο πρώτος άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με πλασέ, μεσολάβησε η ισοφάριση των Κύπριων με τον Μουζαλίμη στο 21ο λεπτό, ενώ ο Λισγάρας με σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση και με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Ξάνθη: Άμπαντ (46? Σάο Μπέντο), Μπαξεβανίδης (46? Ντίρεσταμ), Λισγάρας (61? Μαλεζάς), Καρασαλίδης (70? Τενεκές), Σόσα (46? Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς (46? Ντε Λούκας), Καμαρά (46? Θυμιάνης), Πολέττο (46? Ντε Αμορίμ), Τζουρίτσκοβιτς (46? Μπαριέντος), Στάρτζεον (46? Φασίδης), Γκαργκαλατζίδης (46? Φάκκης)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top