ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΚΛΕΙΔΩΜΑ του εισιτηρίου είναι η ΟΥΣΙΑ! Ας «ΚΡΑΖΟΥΝ» όσο θέλουν στη Σαλονίκη

Το ΚΛΕΙΔΩΜΑ του εισιτηρίου είναι η ΟΥΣΙΑ! Ας «ΚΡΑΖΟΥΝ» όσο θέλουν στη Σαλονίκη

Νιώθουν ενοχλημένοι κάποιοι οπαδοί της ΑΕΛ, επειδή γίνονται δηλώσεις από διαφόρους στην Θεσσαλονίκη, οι οποίοι -όπως λένε- βγάζουν χολή και υποτιμούν την ομάδα τους.

Ο καθένας δικαιούται να λέει και να γράφει ότι θέλει. Η ουσία είναι μία…

Να κάμουν σωστά τη δουλειά τους οι παίχτες του Ντούσαν Κέρκεζ να κλειδώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όλα τ’ άλλα, είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Άσε που αν μείνει έξω ο Άρης, θα αποτελέσει γι αυτούς δυνατό σοκ, επειδή όταν έγινε η κλήρωση, οι περισσότεροι εκεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έβλεπαν ότι θα περνούσε εύκολα η ομάδα τους.

Ποιοτικά και ποσοτικά είναι καλύτερη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, αλλά λίγο πιο έξυπνα να αγωνιστούν οι παίχτες των κυπελλούχων Κύπρου, μπορούν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Η ατμόσφαιρα (λόγω κάρτας οπαδού) στην ΑΕΚ Αρένα, δεν θα είναι τόσο καυτή, όπως ήταν στην έδρα του Άρη, αλλά κι αυτό λίγη σημασία έχει για την «μάχη» που θα δώσουν οι παίχτες των δυο ομάδες μέσα τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Χρειάζεται πάντως κάποιος από τους εικονιζόμενους, να στείλει το τόπι στα δίχτυα στον επαναληπτικό της Πέμπτης.

Ο Αρμένιος Γκαζαριάν ίσως αρχίσει βασικός την Πέμπτη, επειδή ήταν αρκετά επικίνδυνος στο διάστημα που αγωνίστηκε στον αγώνα της Θεσσαλονίκης. Αν τον ξεκινήσει ο Κέρκεζ, το πιθανότερο σενάριο είναι να αφήσει στον πάγκο τον Αγκάνοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top