ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Η συνέντευξη τύπου της Σουτζέσκα ενόψει της ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ

LIVE: Η συνέντευξη τύπου της Σουτζέσκα ενόψει της ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ

Στη συνέντευξη τύπου της Σουτζέσκα για την αυριανή ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ ειπώθηκαν τα εξής από τον προπονητή, Νίκολα Ρακόγιεβιτς, καθώς και από τον ποδοσφαιριστή, Μπράτισλαβ Γιάνκοβιτς.

Νίκολα Ρακόγιεβιτς:

«Είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε ένα χρόνο για να είμαστε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε και να κάνουμε κάτι σπουδαίο».

Για το αν περιμένει διαφορετικό παιχνίδι απο το πρώτο: «Περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι γιατί το σκορ είναι αλλιώς. Ο Πάολο Τραμετσάνι δημιούργησε μια πολύ καλή ομάδα και έδειξε στο πρώτο μας ότι είναι ένα καλό σύνολο».

Για το ποια ομάδα είναι καλύτερη. Η Σλόβαν ή ο ΑΠΟΕΛ; «Η Σλόβαν είναι καλύτερη ως μονάδες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως ομάδα. Έχουν κανει πολλές καλές μεταγραφές. Πιστεύω πως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα».

Για ποιο λόγο δεν έχει διεθνή η ομάδα: «Καλή ερώτηση αλλά δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να απαντήσω. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και να το δουν κάποιοι αυτό».

Για τη φυσική κατάσταση: «Έχουμε φυσική κατάσταση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρος σε αυτά τα παιχνίδια και το είδαμε το τελευταίο 20λεπτο του πρώτου αγώνα».

Ποσό περήφανος είναι για τους παίκτες του: «Είμαι πολύ περήφανος. Παλέψαμε να φτάσουμε ως εδώ και παίξαμε με τον ΑΠΟΕΛ και τη Σλόβαν που είναι πολύ καλές ομάδες».

Μπράτισλαβ Γιάνκοβιτς:

Πως μπορούν να φτάσουν σε ένα γκολ: «Θα είναι διαφορετικό διότι ο ΑΠΟΕΛ έχει το αβαντάζ. Δεν είμασταν τυχεροί και δεν σκοράραμε το πέναλτι. Κάποιοι παίκτες δεν έδωσαν όσα μπορούσαν και τωρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προκριθούμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top