Δικηγόρος δεσμοφύλακα στο ThemaOnline - ‘Χειρότερη τιμωρία είναι ότι πέρασε τις Κεντρικές με τις χειροπέδες’

Δικηγόρος δεσμοφύλακα στο ThemaOnline - ‘Χειρότερη τιμωρία είναι ότι πέρασε τις Κεντρικές με τις χειροπέδες’

Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών καταδικάσθηκε δεσμοφύλακας από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, την Τρίτη (30/07), για κατοχή και χρήση κοκαΐνης 2 γρ. και για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Της Γεωργίας Παππούτα 

Ο δικηγόρος του καταδικασθέντα, κ. Γιάννης Πολυχρόνης, μιλώντας στo ThemaOnline, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιβληθείσα ποινή στον δεσμοφύλακα, ωστόσο όπως ανάφερε πως αυτός και ο πελάτης του ανέμεναν ότι το Δικαστήριο θα έκρινε ότι έχρηζε αναστολής.

Μετά από ερώτημα μας για το μέλλον του δεσμοφύλακα, ο δικηγόρος του αποκάλυψε στην ιστοσελίδα μας ότι κάνει σκέψεις και συζητήσεις με τον πελάτη του, για να υποβάλει την παραίτηση του και παράλληλα ερευνούν τα συνταξιοδοτικά του δικαιώματα για τον χρόνο που υπηρέτησε.

Όπως μας αναφέρθηκε, πλέον δεν μπορεί ηθικά να εργαστεί στον ίδιο χώρο, ενώ δεν θα αναμένουν κατά πόσο θα αποφασισθεί η απόλυση του από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE