Το καμπανάκι του Αντόνε

Το καμπανάκι του Αντόνε

Για τον Απόλλωνα το ντέρμπι του Σαββάτου με το ΑΠΟΕΛ είναι ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα για τον τίτλο.

Αν η ομάδα της Λεμεσού φύγει με το διπλό από το ΓΣΠ θα γίνει αφεντικό στην υπόθεση διεκδίκησης του πρωταθλήματος και αυτή την ευκαιρία θέλουν να την εκμεταλλευτούν οι «γαλάζιοι». Ο Ιοάν Αντόνε όχι μόνο δεν παρασύρεται από τις πολλές και σημαντικές απουσίες του αντιπάλου αλλά φροντίζει να χτυπά το καμπανάκι στους παίκτες του για να πατούν γερά τα πόδια τους στο έδαφος.

Θεωρεί ότι τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα και με κάθε τρόπο στέλνει μήνυμα σοβαρότητας στους παίκτες του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE