ΠΑΦΟΣ: 14χρονη κατήγγειλε 62χρονο - Συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής και αποπλάνησης ανηλίκου

ΠΑΦΟΣ: 14χρονη κατήγγειλε 62χρονο - Συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής και αποπλάνησης ανηλίκου

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 62 ετών, αλλοδαπού μόνιμου κάτοικου Κύπρου, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας αρπαγής και αποπλάνησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος οδηγώντας το όχημα του την Τρίτη 30/7 φέρεται να συνάντησε μια 14χρονη σε δρόμο στην επαρχία Πάφου και να της πρότεινε να μεταβούν με το αυτοκίνητο του στην Αγία Νάπα.

Η 14χρονη δεν δέχθηκε και κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στον εντοπισμό του 62χρονου, ο οποίος ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 62χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE