Άλμα για τον ΠΑΣ, βυθίστηκε ο Πλατανιάς

Άλμα για τον ΠΑΣ, βυθίστηκε ο Πλατανιάς

Με γκολ του Ακόστα στις αρχές της επανάληψης ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά ο οποίος μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες.

Οι Κρητικοί κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πήρε τη σημαντική νίκη κόντρα στους Χανιώτες. Οι Ηπειρώτες έφτασαν έτσι στους 44 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πλατανιάς… βυθίζεται αφού έμεινε στους 28 και στην επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (57΄ Μανιάς), Μιχαήλ (63΄ Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Κοροβέσης (78΄ Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ιλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Μενδρινός (77΄ Μιλούνοβιτς), Μπανανά, Κουλιμπαλί (59΄ Γκαβιλάν), Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66΄ Γουνδουλάκης), Δημήτρης, Αγκιλέρα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE