ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Δια βίου φυλάκιση στον Λοϊζο Τζιωνή - 'Δεν τίθεται ζήτημα'

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Δια βίου φυλάκιση στον Λοϊζο Τζιωνή - 'Δεν τίθεται ζήτημα'

Σε δια βίου φυλάκιση καταδικάστηκε ο Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος την Τετάρτη (31/7) παραδέχθηκε ότι σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου τον Απρίλιο του 2018, μέσα στο σπίτι τους.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Επιβλήθηκε άμεσα ποινή φυλάκισης στον Λοΐζο Τζιωνή, μετά την παραδοχή του σε όλες τις κατηγορίες. Ο 33χρονος αντιμετώπιζε επτά συνολικά κατηγορίες, που αφορούσαν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων. 

Το δικαστήριο σημείωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα της ποινής για τον φόνο εκ προμελέτης.

Ο Λοΐζος Τζιωνής, την Τετάρτη (31/7) αιφνιδίως, μετά την επιβολή ποινής στον ετεροθαλή αδελφό του, Λευτέρη Σολωμού, ζήτησε τον λόγο από το δικαστήριο και παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες που αφορούσαν το διπλό φονικό του Στροβόλου, κάνοντας την ανατροπή, αφού προηγουμένως δεν παραδεχόταν τίποτα.

Θυμίζουμε ότι μετά την εξέλιξη αυτή, ο δικηγόρος του, Ανδρέας Αναστασίου, αποσύρθηκε από την υπεράσπισή του, ενώ ανέφερε ότι δεν ήταν ενήμερος για την συγκεκριμένη πρόθεση του πελάτη του.

Το δικαστήριο, την ίδια ημέρα της παραδοχής του Λοΐζου Τζιωνή, του επέβαλε ποινή φυλάκισης.

Θυμίζουμε ότι το δικαστήριο σχετικά με την ίδια υπόθεση επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 ετών στον Λευτέρη Σολωμού για την κατηγορία της ληστείας, ενώ για την άλλη κατηγορία δεν επιβλήθηκε ποινή. 

Η Σάρα Σιαμς, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, δηλώνοντας παραδοχή στην κατηγορία της συνωμοσίας για ληστεία και αναστάληκαν εναντίον της οι υπόλοιπες κατηγορίες. Σημειώνεται ότι ήταν  η πρώτη που άλλαξε απάντηση στις κατηγορίες. 

Πλέον, μοναδικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, είναι ο Μάριος Χατζηξενοφώντος ο οποίος συνεχίζει να μην παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top