ΚΥΠΡΟΣ

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Μέχρι να ακουστούμε στην αγαπημένη μας πόλη»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Μέχρι να ακουστούμε στην αγαπημένη μας πόλη»

Οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή το Παγκύπριο πάρτι που διοργανώνουν το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Αγία Νάπα.

Αναλυτικά:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τον κόσμο της Ανόρθωσης για το Παγκύπριο πάρτι που διοργανώνει κάτι το οποίο είχαμε προαναφέρει στην τελευταία μας ανακοίνωση. Ένα πάρτι που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα επί της ευκαιρίας της διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων.
 
Το Σάββατο λοιπόν 28/03/2015 μαζεύεται όλη η Φαμίλια στο «Ποτοποιείον Ex Live» στην Αγία Νάπα και διασκεδάζουμε μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική. Η τιμή εισόδου είναι €10 μαζί με το πρώτο ποτό και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23:00. Σε ένα καθαρά Ανορθωσιάτικο περιβάλλον θα τα πιούμε, θα τραγουδήσουμε μέχρι να ακουστούμε στην αγαπημένη μας πόλη που θα βρίσκετε μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά.
 
Στο πάρτι ήδη έχουμε προσκαλέσει επίσημα όλα τα τμήματα μας (ποδόσφαιρο, φούτσαλ, πετόσφαιρα ανδρών & γυναικών) και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους αθλητές απ’ όλα τα τμήματα. Επίσης με τους λαχνούς των εισιτήριων θα μπορείτε να διεκδικήσετε πλούσια δώρα είτε της ομάδας μας είτε του Παν.Συ.Φι, μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Για κρατήσεις (για την καλύτερη οργάνωση των τραπεζιών) και για προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε από σήμερα με τους υπεύθυνους των κλιμακίων σας.

Υ.Γ. Την Κυριακή η ώρα 15:30 ΟΛΟΙ στον ΝΑΟ για τον σημαντικότατο αγώνα της ομάδας μας, Δεν θα λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Ας βρει την λύση ο τρελογιατρός.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top