ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ως ανεξάρτητος και ο Γεώργιος Σταυρή: 'Θα επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο νόμιμα'

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ως ανεξάρτητος και ο Γεώργιος Σταυρή: 'Θα επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο νόμιμα'

Θα επιστρέψουμε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ανεξαρτήτως κομμάτων, σε συνθήκες νομιμότητας, ασφάλειας και οικονομικής βιωσιμότητας, δήλωσε σήμερα ο Γεώργιος Σταυρή, ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Σε δηλώσεις, ύστερα από την υποβολή της υποψηφιότητα του ενώπιον του Επάρχου Αμμοχώστου Γιώργου Χριστοφίνη, ο Γεώργιος Σταυρή ανέφερε πως «όταν το 2016 ήμουν ξανά υποψήφιος οι θέσεις μου είχαν προκαλέσει μειδιάματα. Επειδή όμως για αρκετά χρόνια ασχολούμαι μακράν των κομμάτων και όλων των άλλων φορέων στην Κύπρο, ως πολίτης και δημότης της Αμμοχώστου, είχα επαφές και πληροφορίες με πολλά άτομα με τα οποία δεν είχαν οι άλλοι».

Πρόσθεσε ότι «αυτά που λέγαμε το 2016 είναι εδώ, προ των πυλών. Είμαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος, με πάρα πολύ καλά επιχειρήματα, πως οι νόμιμοι κάτοικοι της Αμμοχώστου θα επιστρέψουν στις κατοικίες τους στο Βαρώσι», είπε και εξήγησε πως «θα επιστρέψουμε ανεξαρτήτως κομμάτων, σε συνθήκες νομιμότητας, ασφάλειας και οικονομικής βιωσιμότητας».

Ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα ότι «οι δημότες Αμμοχώστου μετά από 45 χρόνια που περίμεναν μάταια θα έλεγα, από οργανωμένα σύνολα, κομματικά και πολιτικά, να διευθετήσουν την επιστροφή στις πατρογονικές εστίες μας στην Αμμόχωστο, θα έχουν πλέον δεύτερες σκέψεις».

Ο κ. Σταυρή εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα εισακουστεί «και θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε αρκετούς ψηφοφόρους για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα, η απέναντι πλευρά θα κάνει την πρόταση της για το Βαρώσι».

Ο Γεώργιος Σταυρή προτείνεται από τον Πέτρο Θεοφάνους και υποστηρίζεται από τον Βαρνάβα Ιωάννου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top