Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών στη Μύκονο – Δεν μπορούσαν να τις χωρίσουν - VIDEO

Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών στη Μύκονο – Δεν μπορούσαν να τις χωρίσουν -  VIDEO

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα δρομάκια της Μυκόνου, με δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια και ρίχνουν μεταξύ τους «άγριο» ξύλο.

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για δύο τουρίστριες οι οποίες, όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο, φορώντας τα μπικίνι τους, ξεκίνησαν για άγνωστο λόγο να τσακώνονται μέχρι που πιάνονται και στα χέρια.

Κλοτσιές, μπουνιές και δυνατές φωνές είναι μερικά από τα όσα έλαβαν χώρα ανάμεσά τους και που κίνησε το ενδιαφέρον των περαστικών, μερικών από τους οποίους δεν δίστασαν να επέμβουν και να προσπαθήσουν να χωρίσουν τις δύο γυναίκες.

Φυσικά το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα κινητού τηλεφώνου ενός περαστικού ο οποίος τόλμησε να ανεβάσει το βίντεο στα social media.

Δείτε τον τσακωμό των γυναικών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE