ΛΑΡΝΑΚΑ: Έγινε μόδα - Άλλες δύο γυναίκες καταζητούνται για κλοπή από κατάστημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έγινε μόδα - Άλλες δύο γυναίκες καταζητούνται για κλοπή από κατάστημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά τις δύο γυναίκες που ενημέρωσε η Αστυνομία ότι καταζητούνται για υπόθεση κλοπής από κατάστημα στην Λάρνακα που διαπράχθηκε στις 29/6, τώρα, ανακοινώθηκε ότι οι Αρχές ψάχνουν άλλες δύο για άλλη υπόθεση κλοπής από κατάστημα.

Η Αστυνομία αναζητεί τις δύο γυναίκες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στις 14/08/2019 σε κατάστημα στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 ΠτΔ για διεργασίες στο Κυπριακό: «Οι ενέργειές μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρνουν αποτέλεσμα»

ΠτΔ για διεργασίες στο Κυπριακό: «Οι ενέργειές μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρνουν αποτέλεσμα»

Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες προς την κατεύθυνση της επίλυσης του Κυπριακού, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.