Υποστηρίζει την επιστροφή της Ρωσίας στους G8 ο Τραμπ

Υποστηρίζει την επιστροφή της Ρωσίας στους G8 ο Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την υποστήριξή του την Τρίτη για επιστροφή της Ρωσίας στους G8, λέγοντας ότι θα ήταν «πολύ πιο ορθό» να συγκαταλέγεται η Μόσχα στον κύκλο των παγκόσμιων δυνάμεων.


«Θα μπορούσα σίγουρα» να το υποστηρίξω αυτό, δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο, λίγες ημέρες πριν τη Σύνοδο των G7 - πλην της Ρωσίας -, στο Μπιαρίτς της Γαλλίας, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είναι πολύ πιο ορθό να είναι η Ρωσία εντός», είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE