Την Κυριακή 25/8 στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου

Την Κυριακή 25/8  στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου

Στην Αθηένου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, θα τελεστεί την Κυριακή 25 Αυγούστου, η κηδεία ευεργέτη του Δήμου Νίκου Μουγιάρη.

 
Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται πως «η κηδεία του μεγάλου και διαχρονικού ευεργέτη της Αθηένου και μεγάλου υποστηρικτή των εθνικών θεμάτων Νίκου Μουγιάρη, που απεβίωσε στη Νέα Υόρκη, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου 2019.  Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσελεούσης στην Αθηένου».
 
Στην κηδεία «θα παραστεί ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα απευθύνει επικήδειο εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα παραστούν επίσης πολλοί άλλοι αξιωματούχοι από την Κύπρο και το εξωτερικό, που τιμούν τη μνήμη του Νίκου Μουγιάρη».
 
Ο Δήμος Αθηένου «καλεί όσους τιμούν το μεγάλο αυτό τέκνο της Αθηένου να παραστούν. Εισφορές στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της Αθηένου θα γίνονται για τον ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης Αθηένου και την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου».
 
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στην εκκλησία και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αθηένου σε οικογενειακό τάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE