Όχημα που επέβαιναν δύο γυναίκες έπεσε σε βραχώδη ακτή - Πήδησαν έξω

Όχημα που επέβαιναν δύο γυναίκες έπεσε σε βραχώδη ακτή - Πήδησαν έξω

Ενα απίστευτο περιστατικό με πτώση αυτοκινήτου κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Λιμενική Αρχή Πάρου.

Σύμφωνα το iEfimerida.gr το απόγευμα της Τρίτης (27/8) αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Τρυπητή της Πάρου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι όντως το όχημα είχε πέσει, με τις δύο αλλοδαπές που επενέβαιναν να είναι εκτός του ΙΧ.

Οι δύο κοπέλες έφεραν εκδορές στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το αυτοκίνητο ανελκύθηκε από τις Αρχές χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το εν λόγω περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE