Όχημα που επέβαιναν δύο γυναίκες έπεσε σε βραχώδη ακτή - Πήδησαν έξω

Όχημα που επέβαιναν δύο γυναίκες έπεσε σε βραχώδη ακτή - Πήδησαν έξω

Ενα απίστευτο περιστατικό με πτώση αυτοκινήτου κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Λιμενική Αρχή Πάρου.

Σύμφωνα το iEfimerida.gr το απόγευμα της Τρίτης (27/8) αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Τρυπητή της Πάρου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι όντως το όχημα είχε πέσει, με τις δύο αλλοδαπές που επενέβαιναν να είναι εκτός του ΙΧ.

Οι δύο κοπέλες έφεραν εκδορές στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το αυτοκίνητο ανελκύθηκε από τις Αρχές χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το εν λόγω περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE