ΛΕΜΕΣΟΣ: Ναυαγοσώστες είδαν τις ύποπτες κινήσεις 35χρονου – Φώναξαν τους αστυνομικούς με τα ποδήλατα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ναυαγοσώστες είδαν τις ύποπτες κινήσεις 35χρονου – Φώναξαν τους αστυνομικούς με τα ποδήλατα

Η παρατηρητικότητα των ναυαγοσωστών του ΛΕΜ 12 (Ανδρέας Εφραίμ) έφερε την σύλληψη 35χρονου που κινείτο ύποπτα στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, στις 25 Αυγούστου, γύρω στις 12:35 το μεσημέρι,  η Ποδηλατική Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη άντρα από Γεωργια, ηλικίας 35 ετών.  

Τους αστυνομικούς, κάλεσαν οι οι Ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 12 (Ανδρέας Εφραίμ) που  παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις από τον συγκεκριμένο.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 35χρονου εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Άξια αναφοράς είναι η συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Ναυαγοσωστικής και Αστυνομίας αλλά και η χρησιμότητα της Ποδηλατικής Αστυνομίας για την ασφάλεια όλης της ακτογραμμής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE