ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου η έκθεση κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών 'Made in Cyprus”

Το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου η έκθεση κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών 'Made in Cyprus”

Τα κυπριακά προϊόντα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όσοι παρευρεθούν στην 6η έκθεση Κυπριακών  προϊόντων και υπηρεσιών «‘Made in Cyprus» που διοργανώνεται και φέτος στη Λεμεσό.  Σκοπός της έκθεσης είναι η στήριξη, διαφήμιση και προώθηση των Κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών διεθνώς.


«Ο Δήμος Λεμεσού στηρίζει με κάθε τρόπο τη τόσο αξιόλογη και σημαντική έκθεση που σκοπό έχει την προώθηση της κυπριακής δημιουργίας και παραγωγής» ανέφερε ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης,  στη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στις αποθήκες Τρακασόλ, όπου θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, κάλεσε  το κοινό της Λεμεσού και της Κύπρου ολόκληρης όπως επισκεφθούν την έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 27 – 29 Σεπτεμβρίου. « Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία θα απολαύσουν ξεχωριστά  κυπριακά προϊόντα και κυρίως να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο νησί μας» ανέφερε ενδεικτικά, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η προσέλευση επισκεπτών αναμένεται φέτος να είναι  μεγαλύτερη, αφού πέραν από την ευκαιρία να δοκιμάσουν, να γνωρίσουν τα διάφορα κυπριακά προϊόντα, στον εξωτερικό χώρο του Τρακασόλ θα υπάρχουν εκδηλώσεις και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.

Από τον πρώτο χρόνο διεξαγωγής της μέχρι σήμερα, πάνω από 3.000 προϊόντα και υπηρεσίες εκτίθενται στην έκθεση ‘Made in Cyprus’ με συμμετοχή άνω των 500 εκθετών που παράγουν, προωθούν κυπριακά προϊόντα και υπηρεσίες. Πάνω από 25.000 επισκέπτες από την Κύπρο και το εξωτερικό έχουν επισκεφθεί την έκθεση για να γνωρίσουν από κοντά τα διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η Κύπρος.

Οι πέραν των 70 εκθετών , προσκαλούν τον Κύπριο και ξένο καταναλωτή να επισκεφθεί το τριήμερο την έκθεση για να δοκιμάσει και να γνωρίσει διάφορα κυπριακά προϊόντα όπως εδέσματα, τρόφιμα, ποτά, είδη ομορφιάς και αξεσουάρ, χειροποίητα είδη για το σπίτι, κοσμήματα, καλλυντικά, υπηρεσίες όπως τηλεπικοινωνίες, εκτυπώσεις, κά.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας με την ένθερμη υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου, το Cyprus International Businesses Association, το Υφυπουργείο Τουρισμού, τη Μαρίνα Λεμεσού και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top