ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

COFFEEHOUSE: Η κυπριακή “πράσινη” αλυσίδα στο Athens Coffee Festival 2019

COFFEEHOUSE: Η κυπριακή “πράσινη” αλυσίδα στο Athens Coffee Festival 2019

Φέτος για πρώτη φορά, η COFFEEHOUSE έλαβε μέρος στο Athens Coffee Festival, το τέταρτο κατά σειρά φεστιβάλ για τους λάτρεις του καλού καφέ, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από τις 28 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, με την επισκεψιμότητα να κάνει ρεκόρ και στις τρεις μέρες.


Πέραν από την προώθηση του brand, η COFFEEHOUSE συμμετείχε ενεργά με το campaign REUSE – REDUCE - RESPECT και μια πρωτότυπη “πράσινη ενέργεια”, σε συνεργασία με την εταιρεία KeepCup, συμβάλλοντας στην μείωση του οικολογικού αποτυπώματος του φεστιβάλ. Με την ενέργεια αυτή, οι επισκέπτες “δανείζονταν” επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια για να απολαύσουν τους καφέδες τους και τα ξέπλεναν στα ειδικά διαμορφωμένα washing stations μέσα στο χώρο του φεστιβάλ.
Κατά τις τρεις ημέρες του Athens Coffee Festival πάνω από 5.000 ποτήρια μιας χρήσης δεν κατέληξαν στα σκουπίδια, με τους διοργανωτές, τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του καφέ να δίνουν συγχαρητήρια για την ”πράσινη” αυτή ενέργεια!
Επίσης στα πλαίσια των πανελληνίων διαγωνισμών, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο Athens Coffee Festival, η COFFEEHOUSE εκπροσωπήθηκε στο Πρωτάθλημα Latte Art με την κατάκτηση της 5ης θέσης η οποία γέμισε με περηφάνια την ομάδα της πρώτης Κυπριακής αλυσίδας καφέ.

Η ομάδα της COFFEEHOUSE

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top