ΔΙΕΘΝΗ

Ξεσπά ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο

Ξεσπά ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο

Η ιστορία του Γκουτιέρεζ συγκλόνισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα γήπεδα για να παλέψει με τον καρκίνο στους όρχεις ενώ ήταν ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ.

Ο 31χρονος μέσος βγήκε τελικά νικητής, ωστόσο δεν παρέλειψε για μία ακόμα φορά να τα βάλει με τους ανθρακωρύχους οι οποίοι πραγματικά τον πέταξαν και έδειξαν συμπεριφορά απάνθρωπη.

Εκτός του όχι κλήθηκε ο ίδιος να πληρώσει για την ιατρική του περίθαλψη άλλωστε, αμέσως μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, ο Άλαν Πάρντιου του ζήτησε να βρει ομάδα κι ακολούθησε ο δανεισμός του στη Νόριτς.

«Δεν θα μπορέσω να τους συγχωρήσω για τον τρόπο που μου φέρθηκαν. Δεν νομίζω ότι ήταν σωστή η στιγμή ούτε οι συνθήκες και θεωρώ ότι σε τέτοιες στιγμές πρέπει να φροντίζεις τον παίκτη. Χειρουργήθηκα στην Αργεντινή. Μου αφαίρεσαν τον όρχι. Τα πράγματα έδειχναν καλά και επέστρεψα στην Αγγλία. Γύρισα στα μέσα του Νοεμβρίου του 2013 και στην αρχή ο προπονητής μου είπε ότι πρέπει να βρω νέο σύλλογο. Καταλαβαίνω πολλά για το ποδόσφαιρο και ότι για τους ιδιοκτήτες είναι επιχείρηση. Είναι ξεκάθαρο ότι κοιτούν τα συμφέροντά τους, αλλά νομίζω σε μια τέτοια κατάσταση πρέπει να σκέφτεσαι άλλα πράγματα. Κυρίως από τη στιγμή που είχα παίξει στο σύλλογο για πέντε χρόνια πριν το πρόβλημα. Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα. Πλήρωσα για την θεραπεία μου επειδή για μένα το πιο σημαντικό είναι η υγεία».

Υπάρχει κανένας πραγματικά που αδικεί τον Γκουτιέρεζ.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top