ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μάξι Λόπες πήρε θέση για την… ερωτική ίντριγκα με Ικάρντι – Γουάντα!

Ο Μάξι Λόπες πήρε θέση για την… ερωτική ίντριγκα με Ικάρντι – Γουάντα!

Ο πρώην σύζυγος της Γουάντα Νάρα αποκάλυψε ότι έχει αφήσει για πάντα πίσω του το ότι ο τότε φίλος του, Μάουρο Ικάρντι, μπήκε στο σπίτι του και έκανε δεσμό μαζί της.

Είναι μία από τις ερωτικές ίντριγκες που απασχόλησαν για χρόνια το Calcio. Ο Μάξι Λόπες έβαλε στο σπίτι του τον Μάουρο Ικάρντι και τελικά ο δεύτερος βρέθηκε να μπλέκει με τη γυναίκα του πρώτου, Γουάντα Νάρα, με όλα τα υπόλοιπα να είναι γνωστά. Ο Λόπες όμως που στα 35 του αγωνίζεται στη Serie B με την Κροτόνε, εξήγησε ότι έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον συμπατριώτη του και δεν ασχολείται πλέον με όσα συνέβησαν τότε.

«Επέλεξα να είμαι ευτυχισμένος κι αυτή είναι μία επιλογή ζωής. Σε όλους μπορούν να συμβούν άσχημα πράγματα, αλλά η ζωή εξαρτάται από το πώς τα διαχειρίζεσαι εσύ. Η σχέση μου εκείνη απέτυχε, αλλά έγινα πατέρας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η ζωή συνεχίστηκε και ήθελα να συνεχίσω να έχω θετική ενέργεια και σκέψη.

Μπορώ να πω ότι έχω συγχωρέσει τον Ικάρντι και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί του. Αλλωστε εκτός του ποδοσφαίρου, εκείνο που με απασχολεί, είναι να είναι καλά τα παιδιά μου και να μπορώ να τους προσφέρω ευτυχία. Ολα τα άλλα είναι περασμένα. Μία σελίδα που έχω γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό και που δεν πρόκειται να με απασχολήσει παραπάνω».

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top