Δείτε σε βίντεο τη φρίκη και την αγωνία στο πιλοτήριο του Airbus A320 πριν πέσει στις Άλπεις

Δείτε σε βίντεο τη φρίκη και την αγωνία στο πιλοτήριο του Airbus A320 πριν πέσει στις Άλπεις

Με ένα animation παρουσιάζεται τo πιθανό σενάριο φρίκης και τρόμου, που εκτυλίχθηκε μέσα στο πιλοτήριο πριν από την πτώση του Airbus A320, ανάμεσα στους συγκυβερνήτες.

O Andreas Lubitz «οχυρώθηκε» μέσα στο cockpit και ξεκίνησε την κάθοδο στις Άλπεις, αφαιρώντας τη ζωή από άλλους 149 επιβάτες.

Το κίνητρο, μέχρι στιγμής, του συγκυβερνήτη παραμένει άγνωστο με τις αρχές να ψάχνουν εξηγήσεις στο σπίτι του.

Το τραγικό περιστατικό έκανε τις αεροπορικές εταιρίες ανά τον κόσμο να αλλάζουν τους κανόνες παραμονής στο cockpit, στο οποίο, πλέον, θα βρίσκονται δύο άτομα.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE