Μπάγερν Μονάχου: Αήττητη με ελληνικές ομάδες, δέχθηκε γκολ μετά από… 39 χρόνια!

Μπάγερν Μονάχου: Αήττητη με ελληνικές ομάδες, δέχθηκε γκολ μετά από… 39 χρόνια!

Οι Βαυαροί έχουν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα σε συλλόγους της χώρας τους, ενώ μέχρι το τέρμα του Ελ Αραμπί, διατηρούσαν το μηδέν παθητικό για 751 αγωνιστικά λεπτά.

Τον.. αέρα των ελληνικών ομάδων έχει πάρει η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί κέρδισαν απόψε τον Ολυμπιακό για 5η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους, ενώ συνολικά σε 12 παιχνίδια τους με συλλόγους από τη χώρα μας έχουν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Μάλιστα, το γκολ Ελ Αραμπί στο 23′ ήταν το πρώτο που δέχονταν από ελληνική ομάδα μετά από 39 χρόνια και 751 αγωνιστικά λεπτά.

Στο 82′ που επικράτησαν στις 17 Σεπτεμβρίου του 1980 των «ερυθρολεύκων» με 4-2 σκόραρε ο Αλστρομ και έκτοτε ακολούθησαν τρεις νίκες τους επί του Ολυμπιακού (3-0, 3-0, 4-0), δύο κόντρα στην ΑΕΚ (2-0, 2-0), μία με αντίπαλο τον Αρη (6-0) και δύο «λευκές» ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE