Μπόκα – Ρίβερ: Η εικόνα του μοναχικού οπαδού στις κερκίδες που έγινε viral (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μπόκα – Ρίβερ: Η εικόνα του μοναχικού οπαδού στις κερκίδες που έγινε viral (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένας φίλος της Μπόκα έχοντας στις πλάτες του τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας περιπλανιόταν στις άδειες εξέδρες με την εικόνα του να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. (Photo)

Μπόκα και Ρίβερ αναμετρήθηκαν για τον δεύτερο ημιτελικό του Copa Libertadores με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και τους φιλοξενούμενους την πρόκριση. Η ατμόσφαιρα στο «Bombonera» ήταν για μία ακόμα φορά μοναδική με τους φίλους των γηπεδούχων να το γεμίζουν ασφυκτικά.

Αυτό δεν βοήθησε τον Γκουστάβο Αλφάρο και τους παίκτες του να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα και να φτάσουν στην πρόκριση.

Ένας, όμως, από αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο έγινε viral. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί ένας φίλος της Μπόκα έχοντας στις πλάτες του τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας περιπλανιόταν στις άδειες εξέδρες με την εικόνα του να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Photo credits: AP Photos

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE