ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΚΥΠΡΟΣ: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζόπτωση

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΚΥΠΡΟΣ: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζόπτωση

«Κίτρινη προειδοποίηση» εξέδωσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 το Τμήμα Μετεωρολογίας με ισχύ από τις 18:30 μέχρι 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζόπτωση.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει προβλήματα ήδη στη Λεμεσό, ηκαθώς καταγράφονται αποκοπές δέντρων, πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές.
 
Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περίπου 15 αποκοπές δέντρων, λόγω των δυνατών ανέμων, ενώ σε δυο περιπτώσεις έχουν πλημμυρίσει υπόγεια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα παραµείνει κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων δυνατό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ ενώ σε καταιγίδα θα είναι µεταβλητοί, ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα τα απογεύµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή και καµία µεταβολή µέχρι την Κυριακή για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top