ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο η διαδικασία προσωποκράτησης του Σάκκου για το θάνατο του 18χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο η διαδικασία προσωποκράτησης του Σάκκου για το θάνατο του 18χρονου

12:00 - Σε εξέλιξη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η συνεδρία του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, λόγω νοσηλείας του 39χρονου. 

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη

Στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται υπό φρούρηση ο συλληφθείς, Χαράλαμπος Σάκκος, μεταφέρθηκαν ο δικαστής, ο δικηγόρος του Ρίκκος Μαππουρίδης και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Λόγω της ασθενείας του 39χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χρόνιο θέμα με την υγεία, μετά από παλιό του τραυματισμό, δεν κατέστη δυνατόν τελικώς να οδηγηθεί στο Δικαστηρίο. Η Αστυνομία αιτείται την 3ημερη κράτηση του, καθώς οι φάκελοι για την καταχώρηση της υπόθεσης είναι έτοιμοι. 

Ο Χαράλαμπος Σάκκος, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 17χρονου Ιωάννη Ασίκκη, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο Σάκκος βρισκόταν στην Ολλανδία οπου δραστηριοποιείτο επαγγελματικά. Συγκεκριμένα διατηρούσε καφέ στην Ολλανδία. Οι αστυνομικές Αρχές της Κύπρου ενημέρωσαν σχετικά την Europol οπου εντόπισαν τις κινήσεις του.

Να σημειωθεί οτι το όνομα του Χαράλαμπου Σάκκου από το Τραχώνι βρισκόταν για 16 μήνες ανάμεσα στην λίστα με τους 'τοπ' καταζητούμενους των κυπριακών Αρχών. 

Ετσι ο Σάκκος μετά απο 16 μήνες που καταζητείτο, είχε συλληφθεί στα μέσα Οκτωβρίου (17/10) στην Ολλανδία, αφού οι κινήσεις του ηταν υπο παρακολούθηση και καθώς ήταν ενεργός στα social media.

Το βράδυ της Δευτέρας 4/11 έφτασε στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας υπό τη συνοδεία αστυνομικών όπου και συνελήφθη (τυπική διαδικασία).

Κατα την ανάκριση του ο 39χρόνος δήλωσε ότι ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις, φρουρούμενος από μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού.

Σε βάρος του διερευνόνται αδικήματα για υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 14 Ιουνίου, 2018 στη Λεμεσό.

Θυμίζομουμε ότι για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν άλλα τρία πρόσωπα από την Συρία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Σε ναυάγιο οδηγείται η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και της Kition Ocean Holdings, η οποία ανέλαβε τα έργα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, μετά την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς της εταιρείας για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, όπως είχε δεσμευτεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top