ΔΙΕΘΝΗ

Τρίτη οικογένεια νεκρή από κυάνιο λόγω χρεών στην Τουρκία

Τρίτη οικογένεια νεκρή από κυάνιο λόγω χρεών στην Τουρκία

Άλλη μια οικογένεια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από χρήση κυανίου προκαλώντας μεγάλες ανησυχίες στην τουρκική κυβέρνηση η οποία διόρισε ειδική επιτροπή για να διερευνήσει το θέμα. Μέσα σε δέκα μέρες τρεις οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα χάθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Το νέο επεισόδιο έγινε στο Μπακίρκιοϊ της Κωνσταντινούπολης σήμερα τα ξημερώματα. Μια τριμελής οικογένεια με το εξάχρονο παιδί τους βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι η οικογένεια είχε ‘τεράστια χρέη’. Η αυτοψία έδειξε ότι ο πατέρας Μπαχατίν Ντελέ αφού σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του μετά αυτοκτόνησε και εκείνος. Διαπιστώθηκε επίσης ότι  η γυναίκα άρχισε να δηλητηριάζεται άνοιξε την πόρτα αλλά λιποθύμησε. 

Το πρώτο επεισόδιο με κυάνιο είχε γίνει στο Φατίχ Κωνσταντινούπολης, μετά στην Αττάλεια και τώρα στο Μπακίρκιοϊ. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι οι πολίτες αναζητούν μέσα από το διαδίκτυο πληροφορίες για το κυάνιο. Το τελευταίο 24ωρο  η αναζήτηση που γίνεται περισσότερο είναι: «από που αγοράζει κανείς το κυάνιο».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top