ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Να αναλάβει ο Γ. Εισαγγελέας -Η κόντρα μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ πλήττει σχέσεις με εβραϊκή κοινότητα

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Να αναλάβει ο Γ. Εισαγγελέας -Η κόντρα μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ πλήττει σχέσεις με εβραϊκή κοινότητα

Τη θέση ότι το θέμα των παρακολουθήσεων πρέπει να χειριστεί ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης, διατυπώνει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών.

Σημειώνει, ακόμη, ότι η αντιπαράθεση μεταξύ ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ οδήγησε στην εμπλοκή της εβραϊκής κοινότητας της Κύπρου και στην πρόκληση παρεξηγήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώλυμα Αστυνομίας Κύπρου να διερευνήσει τις παρακολουθήσεις -Έκανε ακόμα και εκπαίδευση σε αστυνομικούς η NCIS – ΕΓΓΡΑΦΑ

Η γραπτή τοποθέτηση του Κινήματος υπό τον τίτλο «Η κομματική αντιπαράθεση ΔΗΣΥ/ΑΚΕΛ - για εσωτερική κατανάλωση - για τις ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις πλήττει τις σχέσεις μας με την εβραϊκή κοινότητα. Ζητούμε ανεξάρτητη έρευνα / Η Βουλή απλά υπνώττει»:

«Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διαπιστώνει ότι η οξύτητα και οι υπερβολές στη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων για το θέμα των αποκαλύψεων για το ημιφορτηγό με τον ηλεκτρονικό μηχανισμό παρακολουθήσεων τηλεφωνικών (και άλλων) συνδιαλέξεων, οδήγησε στην εμπλοκή της εβραϊκής κοινότητας της Κύπρου και στη δημιουργία παρεξηγήσεων.

Ενώ η Βουλή υπνώττει ύπνο βαθύ για αυτό το θέμα και γίνονται συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών, εμείς ζητούμε να υπάρξει διερεύνηση της υπόθεσης από ανεξάρτητο θεσμό όπως τον Γενικό Εισαγγελέα ή από επιτροπή που θα διορίσει ο Γενικός Εισαγγελέας, νοούμενου ότι τα πορίσματα της θα γίνουν σεβαστά από όλους».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top