ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι και μου είπαν... θα φανεί ατύχημα» - Εφιαλτικές στιγμές για 74χρονη επιχειρηματία

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι και μου είπαν... θα φανεί ατύχημα» - Εφιαλτικές στιγμές για 74χρονη επιχειρηματία

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η 74χρονη  Süheyla Argüden η οποία το βράδυ της Δευτέρας (2/12) έπεσε θύμα απαγωγής ,ληστείας και ξυλοδαρμού.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η 74χρονη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Yeni Duzen και αναφέρθηκε στις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των δύο δραστών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι της, δύο κουκουλοφόροι της επιτέθηκαν, την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητό της και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, όπου την ξυλοκόπησαν, κλωτσώντας την σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Φέρονται μάλιστα να της είπαν: «Θα σε σκοτώσουμε με το όπλο και θα το κάνουμε να φανεί αυτοκτονία» σημαδεύοντάς την στο κεφάλι.

Στη συνέχεια την λήστεψαν, παίρνοντας περίπου 100 χιλιάδεςτούρκικες λίρες και 100 ευρώ που είχε στην κατοχή της, ενώ με τη βία την ανάγκασαν να τους δώσει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου στο κοσμηματοπωλείο που είναι ιδιοκτήτρια. «Μου είπαν αν δεν ανοίξει, θα επιστρέψουμε για να σε σκοτώσουμε» δηλώνει η 74χρονη από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Οδηγούσαν τόσο γρήγορα, τρόμαξα πολύ και ούρλιαζα, ωστόσο κανείς δεν με άκουγε. Προσευχόμουν να γίνει κάποιο ατύχημα» αναφέρει η επιχειρηματίας με την λεγόμενη ‘αστυνομία’ να εξετάζει υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Να θυμίσουμε  πως ο σύζυγος της 74χρονης, δολοφονήθηκε στο σπίτι του τον Σεπτέμβριο του 2012.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top