ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπερνάρ Αρνό: Ο δισεκατομμυριούχος που θέλει την Μίλαν και Γκουαρδιόλα-Μέσι !

Μπερνάρ Αρνό: Ο δισεκατομμυριούχος που θέλει την Μίλαν και Γκουαρδιόλα-Μέσι !

Είναι πίσω μόνο από τον Τζεφ Μπέζος και τον Μπιλ Γκέιτς σε επίπεδο χρημάτων. Θέλει να γίνει όμως ο πιο σπουδαίος πρόεδρος ομάδας! «Τρελό» σενάριο εξαγοράς των «ροσονέρι» από τον Γάλλο αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα.

Αν η περιουσία σας ήταν ύψους 105.000.000.000 ευρώ δεν θα αγοράζατε μια ομάδα; Σίγουρα ναι, ε λοιπόν αυτό σκέφτηκε και ο Γάλλος μεγιστάνας Μπερνάρ Αρνό, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «As» ενδιαφέρεται για εξαγορά της Μίλαν.

Μάλιστα, η ιστορία πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς όπως υποστηρίζεται, θέλει να πάρει ένα από τα πιο επιτυχημένα «δίδυμα» που ΄χουν περάσει από τα γήπεδα τα τελευταία χρόνια, αυτό του Γκουαρδιόλα με τον Μέσι.

Ο Καταλανός τεχνικός με τον Αργεντίνο άσσο είχαν συνυπάρξει στην Μπαρτσελόνα από το 2008 έως το 2012 και είχαν σηκώσει ουκ ολίγα τρόπαια, όντας η πιο ισοπεδωτική ομάδα του κόσμου (2009, πήρε κάθε τρόπαιο που διεκδίκησε).

Αν υποθέσουμε ότι τα σενάρια έχουν βάση, το συμβόλαιο του Γκουαρδιόλα με την Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει τον Ιούνιο του 2021, όπως και του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Η Μίλαν δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της καθώς τις τελευταίες έξι σεζόν έχει τερματίσει 10η, 7η, 6η. 6η και 5η, επομένως μια αναγέννηση σε κάθε επίπεδο, μόνο κακό δεν θα της έκανε.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top