ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: 35χρονη με 100 μg στον οργανισμό της ενεπλάκη σε ατύχημα έχοντας 8 μηνών βρέφος και 1,5 ετών παιδί στο αυτοκίνητο –Ανέλαβε το Γρ. Ευημερίας

ΚΥΠΡΟΣ: 35χρονη με 100 μg στον οργανισμό της ενεπλάκη σε ατύχημα έχοντας 8 μηνών βρέφος και 1,5 ετών παιδί στο αυτοκίνητο –Ανέλαβε το Γρ. Ευημερίας

15:16 (06/12) - Σοβαρή υπόθεση προέκυψε από ένα απλό ατύχημα σε δρόμο της Λάρνακας. Όπως διαπιστώθηκε 35χρονη γυναίκα οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ έχοντας στο όχημα 8 μηνών βρέφος και 1,5 ετών παιδί…

Ήταν γύρω στις 13:30 (06/12) όταν μέλη της Τροχαίας της πόλης ειδοποιήθηκαν να επιληφθούν για ατύχημα με ενεχόμενα δυο οχήματα που οδηγούνταν από γυναίκες.

Όταν μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η μια εκ των δυο οδηγών, 35χρονη Ευρωπαία που είχε και δυο παιδιά στο αυτοκίνητο, 8 μηνών βρέφος και 1,5 ετών, συμπεριφερόταν παράξενα.

Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με το μηχανάκι να δείχνει πως είχε 93 μg αλκοόλης στον οργανισμό της. Η τελική ένδειξη ήταν στα 100 μg.

Η 35χρονη οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις στην Τροχαία Λάρνακας, ενώ ειδοποιήθηκε και το γραφείο Ευημερίας προκειμένου να διευθετηθεί η φύλαξη των παιδιών.

Φάνης Μακρίδης

16:43 (06/12) -Επίσημη Ενημέρωση από Αστυνομία: Γύρω στη 1:30 το μεσημέρι (06/12), ενώ 35χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως σε δρόμο στη Λάρνακα, σε κάποιο σημείο φέρεται να μην αντιλήφθηκε ότι το προπορευόμενο της όχημα είχε σταματήσει λόγω τροχαίας κίνησης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο πίσω του μέρος. Στα δύο οχήματα προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές.

Στους οδηγούς των δύο οχημάτων διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη για την οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ενώ κατά τον έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε στην 35χρονη, η αρχική ένδειξη ήταν 93μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, η 35χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 100μg αντί 22. Ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερη και οδηγήθηκε τόσο η ίδια όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά στην οικία τους, με τη συνοδεία Κοινωνικής Λειτουργού.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, 2019 η 35χρονη θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου θα γίνει άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top