ΕΛΛΑΔΑ - Συγκινεί η Ιστορία του μικρού Δημήτρη – Χρειάζεται βοήθεια και στήριξη

ΕΛΛΑΔΑ - Συγκινεί η Ιστορία του μικρού Δημήτρη – Χρειάζεται βοήθεια και στήριξη

Ο Δημήτρης ένα 9χρονο παιδάκι πάσχει από εγκεφαλίτιδα μετά από γρίπη τύπου Β και ήταν σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.

Το 9χρονο αγοράκι κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα και μέρα με την μέρα μένει περισσότερο ξύπνιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αναγνωρίσει το περιβάλλον του.

Τώρα έχει αποφασίσει το ΕΟΠΥΥ ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει άλλο στο κέντρο αποκατάστασης και έτσι η οικογένεια και ο Δημήτρης έχουν επιστρέψει στο σπίτι.

Η οικογένεια του μικρού κατάγεται από την Ρόδο, αλλά το νοσοκομείο της Ρόδου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ασθένειας του και έτσι έχουν αποφασίσει να μείνουν στις Σέρρες όπου έχουν και εκεί οικογένεια.

Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα για όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται είναι μεγάλα αφού το ΕΟΠΥΥ πληρώνει μόνο μέρος τον εξόδων ανάλογα με το τη εξοπλισμός είναι.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 η
ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.