ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου ήρθαν στη Λευκωσία!

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου ήρθαν στη Λευκωσία!

Η πρώτη υπεραγορά της αλυσίδας Παπαντωνίου στη Λευκωσία είναι γεγονός και ήρθε για να μοιραστεί τις αξίες που την διέπουν όλα αυτά τα χρόνια: Ποιότητα, ποικιλία, άριστη εξυπηρέτηση και πάντα με πολύ ελκυστικές τιμές!

Με πέντε καταστήματα στην Πάφο και τρία στη Λεμεσό, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου κάνουν δυναμική είσοδο στην πρωτεύουσα, με την νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά συνολικής έκτασης 3,300 τμ, στην καρδιά της Έγκωμης, και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Παύλου 16 η οποία άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου.


«Το 1987 ξεκινήσαμε από τη Χλώρακα με μία αξία, να είμαστε ειλικρινείς. Μετά από 32 χρόνια παρουσίας οι Υπεραγορές Παπαντωνίου έρχονται και στη Λευκωσία με μια υπόσχεση: Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άριστη ποιότητα, μοναδική εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία στις πιο νόστιμες και πρωτότυπες προτάσεις», αναφέρει ο Πάμπος Παπαντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών Παπαντωνίου
Στις Υπεραγορές Παπαντωνίου τα ψώνια γίνονται απόλαυση, αφού εκεί θα βρείτε άριστης ποιότητας επιλεγμένα προϊόντα στα τμήματα κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, αρτοπωλείου, delicatessen, ψησταριάς και εστιατορίου, ενώ στο ισόγειο και στο υπόγειο του καταστήματος 224 χώροι στάθμευσης θα κάνουν πιο εύκολη και άνετη την πρόσβασή σας στην υπεραγορά.


Το κρεοπωλείο της Υπεραγοράς Παπαντωνίου, διαθέτει πάντα εξαιρετικής ποιότητας ντόπιο κρέας και εκλεκτές ποικιλίες από το εξωτερικό. Στη φρουταρία μπορείτε να απολαύσετε ολόχρονα αρώματα φρέσκων φρούτων και λαχανικών, και στο delicatessen αλλαντικά και τυριά τόσο από Κύπρο και Ελλάδα, όσο και από κάθε άλλη γωνιά του κόσμου. Ο φούρνος της Υπεραγοράς Παπαντωνίου διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα αρτοποιήματα, εκλεκτά ψωμιά και πεντανόστιμα κυπριακά εδέσματα, ζυμωμένα στο εργαστήριο του καταστήματος, από τους πιο έμπειρους τεχνίτες.

Η καφετέρια και το εστιατόριο προσφέρουν στον καταναλωτή μια βελτιωμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία, καθώς τα ψώνια συνδυάζονται με απολαυστικό καφέ και γευστικά πιάτα που θα ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία φρεσκομαγειρεμένων παραδοσιακών φαγητών, οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας θα βρουν ολόφρεσκα πεντανόστιμα συσκευασμένα sushi.

Sainsbury’s!

Η Υπεραγορά Παπαντωνίου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από «αποκλειστικές μάρκες», πάντα με την καλύτερη σχέση υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής, όπως τα κορυφαίας ποιότητας αγγλικά προϊόντα Sainsbury’s τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στις Υπεραγορές Παπαντωνίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.papantoniou.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top