Επίσημη επίσκεψη Προέδρου Βουλής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Επίσημη επίσκεψη Προέδρου Βουλής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος αναχωρεί την Κυριακή για το Άμπου Ντάμπι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η επίσκεψη του κ. Συλλούρη θα πραγματοποιηθεί κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου του Ομοσπονδιακού Εθνικού Συμβουλίου της χώρας Saqr Ghobash.
                  
Κατά την παραμονή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Πρόεδρος της Βουλής θα γίνει δεκτός από τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, Πρίγκιπα Mohammed Bin Zayed Al Nahyan. Θα έχει, επίσης, συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ομοσπονδιακού Εθνικού Συμβουλίου Saqr Ghobash και τον Υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας, Σεΐχη Mohammed Bin Zayed Al Nahyan, καθώς και άλλους υψηλούς αξιωματούχους της χώρας.
 
Ο κ. Συλλούρης αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE