ΚΥΠΡΟΣ

Η ομιλία του προέδρου και το αυριανό σχήμα της Ανόρθωσης

Η ομιλία του προέδρου και το αυριανό σχήμα της Ανόρθωσης

Μόνο τυχαία δεν ήταν η σημερινή κάθοδος αλλα και η ομιλία του κ Πουλλαίδη στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης . Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης διάλεξε να κάνει την εμφάνιση του στα αποδυτήρια αν και δεν το συνηθίζει γιατί νοιώθει και ο ίδιος και το παραδέχθηκαν αλώστε και στην Ανόρθωση πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την Μεγάλη Κυρία.

Άλλωστε και ο Μαρίνος Μήτρου μιλώντας στην σελίδα μας ανέφερε « είναι γεγονός πως ο κ Πουλλαίδης διάλεξε να έρθει στην προπόνηση στην ομάδα μας για να μιλήσει με τους παίκτες μας και να τους αναφέρει πως η διοίκηση τους στηρίζει και τους πιστεύει. Παράλληλα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πέραν από την ομιλία που είχε με τους παίκτες ο πρόεδρος της Ανόρθωσης είχε συνάντηση και με τους υπαλλήλους της ομάδας μας και ασφαλώς με όλα τα μέλη της τεχνικής ομάδας από τους οποίους άκουσε πολλά για να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο μέλλον»

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της Ανόρθωσης τα πλάνα μένουν τα ίδια με τον Καμινσκι τον Δημήτριου στα δεξιά στα αριστερά τον Νουχου και τους Χολγκερσον Λαιφη στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή το πιο πιθανό θα επανέλθει ο Μαϊσουράτζε, με τον Αμπουρτζάνια να διατηρεί τη θέση του και τον Μάκο να παίζει ξανά στο κέντρο όπως και στον αγώνα με την Ομόνοια.

Για την επίθεση οι Κάλβο Μακρής είναι οι σίγουροι ενώ η τρίτη θέση παίζει ανάμεσα σε Εντά και Γκονσάλβες. Αν θα αγωνιστεί ο Εντά στην κορυφή θα βρεθεί ο Μακρής σε διαφορετική περίπτωση αν αγωνιστεί ο Γκονσάλβες θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top