ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπρόσωπος: Αβασάνιστες και άτοπες οι επικρίσεις των κομμάτων για τις εξαγγελίες του Προέδρου

Εκπρόσωπος: Αβασάνιστες και άτοπες οι επικρίσεις των κομμάτων για τις εξαγγελίες του Προέδρου

Αβασάνιστη και αστήρικτα μηδενιστική χαρακτήρισε την κριτική που άσκησαν κόμματα της αντιπολίτευσης στις σημερινές εξαγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για την οικονομία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Είναι τουλάχιστο λυπηρό, όταν σε ένα εξαιρετικής σημασίας εθνικό θέμα, όπως αυτό της Οικονομίας, και ενώ σημειώνονται επιτυχίες που λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο προς όφελος της χώρας και των πολιτών της, για άλλη μια φορά κάποιοι να επιλέγουν το δρόμο της αβασάνιστης και αστήρικτα μηδενιστικής κριτικής καθοδηγούμενοι προφανώς από κομματικές η άλλες σκοπιμότητες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εκπρόσωπος.

Όπως αναφέρει, σήμερα «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανήγγειλε την οριστική και πλήρη κατάργηση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων γεγονός που  σηματοδοτεί την οριστική αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο τραπεζικό μας σύστημα. Εξήγγειλε, επίσης, μια σειρά συγκεκριμένων μέτρων με στόχο την τόνωση  της οικονομίας, την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Πρόσθεσε ότι είναι κοινώς αποδεκτό ότι η Κύπρος βρίσκεται επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης και επανάκαμψης.«Εάν αυτό είναι απογοητευτικό για κάποιους τότε τι ακριβώς θα θεωρείτο θετικό και ενθαρρυντικό; Μήπως η διαιώνιση της τραγικής κατάστασης της οικονομίας; Μήπως η στασιμότητα και αποτυχία αποκατάστασης της προοπτικής για άντληση επενδύσεων σε συνθήκες πλήρους εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας», διερωτήθηκε.

Η Κυβέρνηση, είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για πλήρη αποκατάσταση της οικονομίας και προχωρά με συγκεκριμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα, έχοντας πάντοτε ως μοναδικό γνώμονα της το βέλτιστο για τους πολίτες.

Πρόσθεσε ότι έχουν γίνει θυσίες από τον κυπριακό λαό που «ορθώς απαιτεί από μας συνέχιση των προσπαθειών, υπευθυνότητα και σοβαρότητα στη βάση συγκροτημένου προγράμματος, ώστε το συντομότερο η οικονομία να επιστρέψει σε συνθήκες ευημερίας και ανάπτυξης. Αυτό πράττουμε χωρίς καμία διάθεση ωραιοποίησης της κατάστασης».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι θα ήταν σοφότερο και για την Κύπρο σαφώς πιο ωφέλιμο «να ήμασταν όλοι σε ένα κοινό μέτωπο σε αυτό τον αγώνα, χωρίς αχρείαστες, αβασάνιστες και άτοπες επικρίσεις».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top