ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» κροτίδες οι Αστυνομικοί - Συνελήφθη 23χρονος από την Πάφο

Δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» κροτίδες οι Αστυνομικοί - Συνελήφθη 23χρονος από την Πάφο

Όσο πλησιάζει το Πάσχα όλη η Κύπρος έχει γεμίζει με κάθε είδους κροτίδες και πυροτεχνήματα. Μάλιστα η Αστυνομία δε σταματά να κάνει ελέγχους σε όλες τις πόλεις για τον εντοπισμό τους.

Μεγάλο αριθμό κροτίδων εντόπισε η Αστυνομία Πάφου στην κατοχή 23χρονου Ελληνοκύπριου, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή. 

Ο κ. Τσαπής σε δηλώσεις του ανέφερε πως στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκστρατείας που διεξάγει η Αστυνομία για την πάταξη του φαινομένου της κατοχής και χρήσης κροτίδων ενόψει των  εορτών του Πάσχα, μέλη του Αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετά από πληροφορία που εξασφαλίστηκε, διενήργησε σήμερα το πρωί έρευνα στα υποστατικά και στο αυτοκίνητο 23χρονου από χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, είπε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 23χρονου 446 κροτίδες, 239 πυροτεχνήματα και ένα φυτό κάνναβης, ύψους περίπου μισό μέτρο.

Ο 23χρονος συνελήφθηκε και ανακρίθηκε .

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, ανακρινόμενος ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι το φυτό κάνναβης ήταν για δική του χρήση, ενώ για τις κροτίδες και για τα πυροτεχνήματα δεν έδωσε περισσότερες εξηγήσεις.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως όσο πλησιάζουμε στις μέρες του Πάσχα η Αστυνομία εντείνει τις προσπάθειες της για  να περιορίσει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο το φαινόμενο της χρήσης κροτίδων έτσι ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί και ζημιές

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top