Πετεβίνος: «Πρέπει να συμβιβαστούμε και με τη βαθμολογία… »

Πετεβίνος: «Πρέπει να συμβιβαστούμε και με τη βαθμολογία… »

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του: 

«Πρέπει να δούμε ποια είναι πραγματικότητα, πρέπει να συμβιβαστούμε με το αποτέλεσμα και την αδυναμία να τελειώσουμε φάσεις. Είχαμε 14 τελικές και δεν σκοράραμε. Πρέπει να συμβιβαστούμε και με τη βαθμολογία. Να βρούμε τα λάθη και να κοιτάξουμε μπροστά όπως είπε ο Πραξιτέλης. Ότι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι αδικαιολόγητο να μην δείχνουμε ψυχραιμία να μας καταβάλει το άγχος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE