ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του 2020 συζήτησε η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΚΟΠΕ

Τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του 2020 συζήτησε η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΚΟΠΕ

Τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του έτους συζήτησε η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΚΟΠΕ σε συνεδρία της, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (20/01), στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠΕ, στην παρουσία του εκ των ομοσπονδιακών προπονητών Λούη Λοϊζου, που καθοδήγησε μεταξύ 09 -11 Ιανουαρίου 2020, την Εθνική U17 Γυναικών στο πρωτάθλημα MEVZA της Κροατίας, του Τεχνικού Διευθυντή των Εθνικών Πέτρου Πατσιά και του αρχηγού αποστολής της Εθνικής U20 στην Αυστρία Χρίστου Μαλέκκου, αναλύθηκε η πορεία των δυο Εθνικών στις διεθνείς υποχρεώσεις που είχαν.
 
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν  η εισήγηση για διεξαγωγή σεμιναρίου με αντικείμενο τη φυσική κατάσταση των διεθνών και όχι μόνο από τον γυμναστή της Εθνικής Γυναικών Χρίστο Βαρατάση. Ο Ελληνας γυμναστής μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Νικολάκη θα βρίσκονται μεταξύ Μαΐου – Ιουνίου στην Κύπρο.
 
Στη συνεδρία έγινε αναφορά στη διεξαγωγή προπονητικού καμπ για αναπτυξιακές ηλικίες εντός του καλοκαιριού. Τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν οι διαδικασίες για να ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες του καμπ.
 
Παράλληλα, συζητήθηκαν τα συμπεράσματα του καμπ που έγινε τον Ιούνιο του 2019.
 
Επιπλέον, η Επιτροπή συζήτησε την πορεία του πρωτοποριακού αναπτυξιακού προγράμματος school project που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία τη φετινή χρονιά.
 
Ήδη, έδειξαν ενδιαφέρον άλλα 25 σχολεία για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
 
Εξάλλου, στις 29 Φεβρουαρίου 2020 η CEV όρισε την Ημέρα Volleyball με το σύνθημα «Another One Day Volleyball», και γίνονται σκέψεις ώστε η ΚΟΠΕ να διοργανώσει κάποιες εκδηλώσεις εκείνη την ημέρα.
 
Παράλληλα, έγινε αναφορά στη λειτουργία της Σχολής Προπονητών ενώ η επόμενη συνεδρία ορίστηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top